Правила за провеждане на Mountain Monkeys Adventure Weekend!

За да създадем благоприятна среда и да допринесем за комфорта на всички присъстващи, създадохме следните правила:

  1.  Всички носим отговорност за нашата собствена физическа безопасност и тази на другите в близост. 
  2.  Всички приемаме, че личните граници на другите може да не са същите като нашите. Внимаваме за уместността на поведението или действията си, които някои може да намерят за обидни.
  3.  Всички се отнасяме с уважение към хората около нас, без да дискриминираме, независимо от възрастта, способностите, физическия вид, начина на живот, танцовия опит.
  4.  Трябва да се спазват всички правила на нашият домакин “Хотел Мальовица” и да оставим стаите така, както сме ги приели при своето настаняване.
  5.  Не е позволено консумирането на внесени алкохолни напитки в отворените помещения на хотела (Лоби, Парти Зала, Ресторант и тн). 
  6.  При невъзможност за присъствие на събитието по причина, която не е свързана с организатора, заплатената сума не се връща. Но ще се радваме да помогнем с намирането на човек, който да откупи паса.
  7. Заплащането на паса трябва да се осъществи в рамките на 10 календарни дни от регистрацията.

Ние разбираме, че спазването на горните указания гарантира по-добро изживяване за всички. Участието във всякакъв вид вербално или физическо насилие ще има последствия.

Ще се отнасяме с отговорност към всички оплаквания, направени от всеки присъстващ на Mountain Monkeys Adventure Weekend.

Знаем, че светът на суинг танците е приветлив и подкрепящ. Вярваме, че случаите на некоректно поведение са редки. Нека да превърнем този уикенд в удоволствие за всички нас!

Условия за настаняване на деца:

▪ 1во дете 3 – 11,99 год. на допълнително легло се настанява безплатно;
▪ 2ро дете 3 – 11,99 год. на допълнително легло се заплаща 25% от цената на стаята;
▪ Деца до 2,99 год. се настаняват безплатно в кошара;

Ако имаш въпроси или трудности -> 0883467911 или weare@swinginmonkeys.com. Личните ти данни ще бъдат използвани само за комуникация около организацията на събитието!